Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Seriozitate, promptitudine!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Plapuma cu puf natural

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Cod produs
161
Out Of stock
Descriere
Produs nou din import
Disponibile 2 bucati❗❗

Dimensiune : 155 x 200 cm
Cu plapuma noastra speciala in doua tonuri, veti putea aprecia calitatile incomparabile ale pufului natural: moale, usor, spalat si sterilizat, umplutura in puf va permite sa aveti un nivel ridicat de confort fara a cantari produsul, oferind o senzatie placuta de lejeritate si caldura .
Plapuma pe care o oferim este complet respirabila si higroscopica : aceasta inseamna ca permite transpiratia naturala a corpului prin absorbtia excesului de umiditate si eliberarea treptata in mediul inconjurator, asigurand caldura confortabila si uscata .
Captuseala este realizata din puf natural de gasca alba , sterilizat in mod adecvat la temperaturi ridicate pentru a-l face foarte hipoalergenic si pentru a pastra un grad ridicat de igiena .

Tesatura de captuseala este fabricata din microfibre 100% moi si ofera un avantaj dublu:
▪︎este foarte placut la atingere (piersic) si cu proprietati de termoreglare : microfibra de poliester este de fapt un produs foarte termoreglant
▪︎are o tesatura densa, rezistenta: in acest fel, penele nu sunt dispersate spre exterior si acarienii nu pot patrunde in interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura