Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Seriozitate, promptitudine!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Patut bebe atasabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

440 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pentru patutul Babybay Original ai nevoie ca distanta dintre patul parintilor si perete sa fie de cel putin 46 cm.

Babybay Original este un patut atasabil, cu un design german inteligent, care se fixeaza foarte usor la orice tip pat. Este cel mai popular model, cu marginile rotunjite ce asigura un design compact. Este recomandat a fi folosit pana la varsta de 9 luni.

A fost conceput pentru parintii care doresc sa doarma impreuna cu bebelusul in prima parte a vietii sale, dar care vor in acelasi timp ca bebelusul sa fie in siguranta, sa aiba patutul sau si sa nu fie nevoiti sa isi schimbe comportamentul de somn pe timpul noptii.

Ce este si mai interesant la acest concept este ca, spre deosebire de patuturile clasice de bebelus care au o viata scurta de functionare, patutul Babybay poate fi folosit inca multi ani, el transformandu-se foarte usor in: scaun de masa (cu ajutorul unui kit), tarc (prin unirea a doua patuturi), bancuta sau pat pentru copii ce poate fi folosit pana la 9 ani.
Patutul este realizat in totalitate din lemn masiv de fag, fiind certificat FSC (eticheta pentru gestionarea responsabila si durabila a padurilor) si este testat TUV, asadar este sigur pentru bebelusul tau.

Dimensiuni: 87 × 46 × 79 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura